Nyttårskonsert Modum Janitsjar 2021

Modum Janitsjar er så heldig å ha med seg Elisabeth «Bettan» Andreassen på nyttårskonserten 9. januar 2021.

Det er 18. gang korpset nå arrangerer Nyttårskonsert. Det har lenge vert uvisst om det ble noe nyttårskonsert, grunnet korona, men nå blir det to forestillinger samme dag, kl. 15.30 og 18.00, med mindre publikum til stede.

Den musikalske listen til Bettan er lang.
Første rollen hun gjorde i Norge var "Mrs Lowett" i musikalen "Sweeney Todd" på Det Norske Teatret i 1991. Hun har også spilt "Christin" i "Phantom of the Opera", og spiller nå Florens i musikalen Chess på folketeateret. Elisabeth har medvirket i en rekke sommerrevyer, både i Sandefjord og Tønsberg. Hun har spilte på de fleste privatdrevne teatere i Oslo, blant annet med "Dizzie og Damene" på Chat Noir.

Elisabeth har deltatt en rekke ganger i MGP. I 1985, gikk hun helt til topps med låta «La det Swinge» med Hanne Krogh, og Bobbysocks.

Elisabeth har også et komisk talent som hun har vist gjennom flere revyer og show. Blant annet har hun høstet gode kritikker for sin innsats i "Dizzie og Damene" (1998), i forestillingen Bettans Beste (1996) og En skimrande kveld med Bettan (1997).

Billettpris kr. 385.- + billettavgift.