Ole Paus

Om arrangementet

En av de sterkeste stemmene i norsk musikkliv! Gjennom et over 40 årig langt artistliv har han nådd et stort og bredt publikum. Nå kommer han til festsalen med gitaren på ryggen for å dele av sin klokskap.

Onsdag 8. februar kl. 20, Modum Bad, festsalen

Ole Paus kan sies å være det nærmeste vi kommer en nasjonalskald her i landet. Sanger som «Mitt lille land», «Innerst i sjelen» og «Engler i sneen», har blitt allemannseie og gjort kjent for mange gjennom andre artister, men det er Ole Paus som har skrevet teksten.

Ole Paus er nesten skummelt produktiv. En over førti år lang karriere, innbefattende noen-og-tredve plateutgivelser, bøker, teater, film og en opera-libretto (!). Når Paus legger ut på turné blir det heller ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt, men som han har demonstrert gjennom tv-serien “Hver gang vi møtes”, er det formidleren Ole Paus vi løser billett for å oppleve: Om det handler om Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er “ei ku”, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus.

Poenget er: Vi vil høre Ole synge!

Ole Paus, vokal/gitar
Onsdag 8. februar kl. 20
Modum Bad, festsalen
www.modum-bad.no/kultur