1

Judy Collins & Jonas Fjeld m/Chatham County Line

Judy Collins, Jonas Fjeld og bluegrassbandet Chatham County Line kommer til Modum kulturhus med sin americanainspirerte konsert Winter Stories. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere. «Vi båndet over vår felles kjærlighet for stor musikk» sier Fjeld.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas og Chatham County Line ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Judy Collins, Jonas Fjeld og Chatham County Line tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Modum for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Velkommen!

Billetter til Judy Collins & Jonas Fjeld m/Chatham County Line

  1. Tor 6. feb kl 19:00 560 kr   Storsal Konsert Les mer Utsolgt
Vis hele programmet
_
_
_