1

Nyttårskonsert 2020 Modum Janitsjar m/Hanne Sørvaag

Modum Janitsjar ønsker nok en gang alle gamle og nye konsertgjengere hjertelig velkommen til den tradisjonsrike Nyttårskonserten i Modum Kulturhus.

Denne gang er det for 17. gang konserten blir arrangert, utsolgt før jul hvert år, så dette er noe Modums befolkning vil ha med seg.

Årets gjesteartist korpset har invitert med seg denne gangen er vår alles Hanne Sørvaag. Konferansier er Arild Erikstad.

Hanne Sørvaag har hele syv soloalbum på samvittigheten. Til dags dato har hennes største suksess vært albumet «Cover me» som lå i toppen av albumlisten i Norge i 2011. Internasjonalt har hun vært mest kjent som låtskriver, etter å ha skrevet hits som har solgt nær fem millioner i 70 land. Sangene «My Destiny» og «Say Hello To Goodbye» gikk begge høyt på Billboard-listen i USA. I det siste har hun gitt ut låter på norsk, den nyeste smektende sommersingelen heter «Som om» og ble sluppet i mai 2019.

I januar 2017 toppet hun Spotify-spillelisten og iTunes-salgslisten i Norge med sin versjon av Benny Borgs «God morgen min kjære». Denne sammen med flere låter av Sørvaag, vil dere få høre denne kvelden i Modum Kulturhus.

Musikalsk leder, Øystein Olsen Vadsten gleder seg til å ta fatt på dette samarbeidet, da han skal arrangere en del av stykkene om til orkester versjon.   

 

 

Billetter til Nyttårskonsert 2020 Modum Janitsjar m/Hanne Sørvaag

  1. Lør 11. jan kl 16:00 380 kr   Storsal Konsert Julestemning Les mer Få billetter
Vis hele programmet
_
_
_