1

Runar Nørsett trio

Runar Nørsett Trio begynte sitt musikalske samarbeid som trio i 2017. Trioen skaper et energisk, melodiøst og unikt lydbilde som hører hjemme i det nordiske jazzlandskapet, sterkt influert av amerikanske jazzpianister.

Musikken har utgangspunkt i låtene til pianist og komponist Runar Nørsett, som til daglig jobber som lege. Han er opprinnelig fra Lyngdal, men bosatt i Kristiansand fra 2001. Her har Nørsett vært akkompagnatør, studiomusiker og pianist i utallige sammenhenger, blant annet med Kristiansand Symfoniorkester. I 2004 gav han ut sin første soloplate; "Solglør".

Fredrik Salander fra Sollefteå i Sverige spiller bass i Runar Nørsett Trio. I tillegg til å spille i ulike band er han også førsteamanuensis i bass på Universitetet i Agder.

Tobias Øymo Solbakk er fra Harstad, men bor i Kristiansand. Han er trommeslager med en mastergrad fra UiA. Tobias spiller også i ulike band og er fast trommeslager i trioen.

Den sørlandsbaserte trioen kom med utgivelsen "From the ashes" våren 2019. I oktober 2019 holdt de en utsolgt konsert i Kilden Teater- og Konserthus.

(Foto: Ingrid Holte)

Sted: Festsalen, Modum bad

Billetter til Runar Nørsett trio

  1. Ons 22. apr kl 19:30 260 kr   Festsalen Modum Bad Konsert Modum Bad Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_