Vokalgruppen PUST

Om arrangementet

De fineste julesangene sunget a capella av landets ledende vokalgruppe som med magisk, mektig og leken samklang både bergtar publikum og gir senkede skuldre. Julestemningen er sikret med vokalmagi av ypperste klasse!

PUST har gjennom sitt snart 20 års virke etablert seg som en av de ledende vokalgruppene i Norge og Norden, og vunnet anerkjennelse og priser i utlandet. PUST henter inspirasjon fra blant annet jazz og folkemusikk og er uredde i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner. Alle låter og arrangementer er skrevet av gruppas egne medlemmer. PUST har gitt ut 7 kritikerroste album, som har gitt både nominasjoner til Spellemannspris og CARA Awards (acappella-genrens Grammy), og en rekke terningkast 5 og 6 i landspressen. Aller mest kjent er de kanskje for sitt stemningsfulle julerepertoar, der Julero var en de mestselgende julealbumene i Norge i 2011.


PUST har ca. 40-50 konserter i løpet av et år, både innenlands og utenlands. Vi er ekstra stolte over at de tar turen til Modum Bad på sin juleturne i år!

PUST omtales av mange som noe unikt og nytenkende innen vokalmusikk. PUST har vært opptatt av å dyrke et særpreg og finne en egenart gjennom inspirasjon fra mange genre og ulike musikere. De seks stemmene oppleves som en instrumental gruppe, samtidig som særpreget til den enkelte sanger og tekstformidling står sterkt. Klang, improvisasjon og gode arrangementer kombineres med individuell nerve, variasjon og genrebredde.

PUST består av Anne Hilde Grøv, Camilla Susanna Haug, Elisabeth Anvik, Jostein Hasselgård, Håvard Gravdal og Mads Iversen.

En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme. Hvis du tror du vet hvordan en vokalgruppe høres ut, vil PUST overraske deg.

Vi gleder oss til vokalmagi i festsalen en uker før jul!

Onsdag 14. desember kl. 20
Olavskirken, Modum Bad
www.modum-bad.no/kultur